Sinterklaas rijdt niet graag uw huisje voorbij en komt graag bij u langs.Natuurlijk komt Sinterklaas niet alleen, maar neemt hij minimaal 2 pieten met zich mee.Ook het overheerlijke strooigoed wordt niet vergeten, er zal gestrooid worden in een of andere hoek.Een sfeervol bezoek van Sinterklaas en zijn pieten duurt ongeveer 20 minuten, en ze zijn het hele jaar door te boeken voor de November/December maanden. Voor boekingen en meer informatie kunt u een mail sturen op de contact pagina.Natuurlijk komt Sinterklaas bij ieder huis waar de schoentjes zijn gezet. Maar wilt u dit jaar uw Sinterklaasavond compleet maken met een bezoek van de Sint en zijn pieten? We komen in de volgende plaatsen graag een warm, professioneel en geloofwaardig bezoek brengen: Vijfhuizen, Cruquius, Haarlem, Hoofddorp, Bloemendaal, Overveen, Nieuw-Vennep, Zandvoort, Heemstede en omliggende plaatsen.